Et podem ajudar?

Assessorament, tracte de confiança i proximitat per a tot el que necessites.

Ampli espai d’exposició a les nostres botigues, on hi trobaràs un ventall de productes molt extens i variat.

DISTRIBUÏDORS OFICIALS DE:

LES NOSTRES BOTIGUES

Ens pots trobar a:

Ferreteria a Montblanc, Tarragona

Enviaments a tota la Conca de Barberà. Ports gratuïts per a comandes superiors a 50€, sempre que siguin compatibles amb les nostres rutes habituals.

Electrodomèstics a Montblanc, Tarragona

Et portem l’electrodomèstic nou a casa sense cost i retirem l’antic o usat per al seu correcte reciclatge.

+ 37.000

Referències

2 botigues

A Montblanc

(Tarragona)

+ 2.000m²

de superfície

LA FERRETERIA DE LA CONCA

La nostra ferreteria a Montblanc (Conca de Barberà, Tarragona) disposa de 1.500 m2 d’exposició on hi trobaràs tot tipus d’articles per a la llar, jardí o feina. Estem especialitzats en ferreteria industrial i donem servei tant a professionals com a particulars.

Compra a la nostra ferreteria pintura a la carta, d’interior i exterior i de tot tipus de qualitat: temple, plàstica, de làtex, a l’aigua, decorativa, sintètica, acrílica, vinílica, de ràpid assecat, rentable, al ciment, a la cal, mate, setinada, per pintar sobre gotelé, etc. Drogueria, cargols, fusta i tall de fusta, mobiliari, fontaneria, electricitat, construcció, climatització, parament de la llar, piscines i jardineria. Treballem en exclusiva amb les marques Ironside, Ambit, Drako i Kolorea.

ESPECIALISTES EN ELECTRODOMÈSTICS

500 m2 d’exposició. Treballem amb les millors marques i t’oferim un servei integral: servei en 24h, lliurament a domicili i retirada de l‘electrodomèstic antic sense cost addicional, finançament sense interessos i servei tècnic de reparació de televisors i electrodomèstics.

Neveres i congeladors; rentavaixelles, rentadores i assecadores; campanes, forns i plaques elèctriques i de gas; ventiladors, calefactors, radiadors, aires condicionats, estufes de butà i elèctriques; televisors, equips de música, altaveus bluetooth, ràdios, auriculars; smartphones, telefonia fixa, sense fils i per a gent gran; petits electrodomèstics (cafeteres, màquines d'afaitar, depiladores, batedores, planxes i assecadors de cabell, graelles elèctriques) i informàtica (ordinadors portàtils i de sobretaula, tablets, gps). Treballem en exclusiva amb les marques Bru i Infiniton.

OFERTES I PROMOCIONS

Fes-nos la teva comanda per WhatsApp!

Vols rebre les noves ofertes?

Subscriu-te a la nostra Newsletter i t’enviarem les nostres ofertes i promocions

ELS NOSTRES PILARS FONAMENTALS

Bon servei

Assessorament, tracte proper i de confiança i tot un conjunt de facilitats que oferim als nostres clients perquè tinguin la millor experiència de compra a les nostres botigues.

Gran espai d’exposició

Superfícies molt àmplies que ens permeten posar al teu abast un gran ventall de productes.

Ampli assortiment de producte

Disposem de multitud de referències i treballem amb les millors marques. Consulta-ho als catàlegs dels nostres proveïdors i contacta'ns per a qualsevol dubte.