Et podem ajudar?

Electrodomèstics

ELECTRODOMÈSTICS A MONTBLANC I VOLTANTS (CONCA DE BARBERÀ, TARRAGONA)

ELECTRODOMÈSTICS A MONTBLANC I VOLTANTS (CONCA DE BARBERÀ, TARRAGONA)

A la nostra botiga d'electrodomèstics podràs trobar una gran diversitat de productes de gamma blanca (frigorífics, rentavaixelles, aire condicionat, etc.) i gamma marró(televisors, reproductors de vídeo i d'àudio, etc.), a més de petit electrodomèstic (planxes, cafeteres, aspiradores, etc.) i productes tecnològics. T'oferim articles de qualitat, perquè treballem amb marques reconegudes, mantenint uns preu competitius.

En triar els nostres productes de venda ens guiem per tres criteris: el preu, la qualitat i l'eficiència energètica. Per això, pots renovar els teus antics articles per uns altres més eficients i amb els quals pots aconseguir reduir la factura d'electricitat.

La qualitat la garanteixen les marques que distribuim, veritables referents en el sector des de fa anys. A la nostra botiga podràs comprar diferents productes de signatures tan prestigioses com Miele, Siemens, Bosch i Balay. També disposem d'electrodomèstics d'hostaleria industrial de SAMMIC, una empresa que s'ha convertit en una de les més reconegudes, i també de Casfri.

Som un comerç de proximitat que apostem per donar el millor servei. Per això disposem d'un equip de professionals que ofereix el millor assessorament. Persones amb experiència i un profund coneixement dels articles que tenim a la venda. També es pot encarregar la posada en marxa d'algun equip quan sigui necessari.

Per facilitar la venda, oferim un servei de finançament al 0% T. A. E. Compra el teu aire condicionat a terminis sense necessitat de suportar interessos, de marques de confiança com Fujitsu, Panasonic i Daikin.

Acosta't a la nostra botiga quan vulguis comprar un electrodomèstic nou. T'oferim preu, qualitat i molt bon assessorament.

Pregunta'ns qualsevol dubte que tinguis sobre tots els nostres articles.

Trobes a faltar alguna cosa?

Segur que la podem trobar

Enviaments a tota la Conca de Barberà. Ports gratuïts per a comandes superiors a 50€, sempre que siguin compatibles amb les nostres rutes habituals.

ELS NOSTRES PILARS FONAMENTALS

Bon servei

Assessorament, tracte proper i de confiança i tot un conjunt de facilitats que oferim als nostres clients perquè tinguin la millor experiència de compra a les nostres botigues.

Gran espai d’exposició

Superfícies molt àmplies que ens permeten posar al teu abast un gran ventall de productes.

Ampli assortiment de producte

Disposem de multitud de referències i treballem amb les millors marques. Consulta-ho als catàlegs dels nostres proveïdors i contacta'ns per a qualsevol dubte.