Et podem ajudar?

Qui som

La història de Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso a Montblanc es remunta a 1924, data en què la va fundar el nostre avi, Rafel Alfonso. Des de llavors donem servei a particulars i empreses del sector industrial, oferint assessorament, productes de qualitat i tota mena de solucions en ferreteria i electrodomèstics. Entre d’altres, oferim equipaments en cuina, parament de la llar i jardí, climatització, maquinària industrial i pintura Bruguer o Lepanto, entre d’altres marques.

ELS ORÍGENS

El nostre avi va començar el negoci en un establiment ubicat a la Plaça Major del poble al costat de la Casa de La Vila. Se’l coneixia com “el portuguès”, nom que ve de la tradició comercial de la nostra família, que feia transaccions d´aiguardent amb Portugal, i de l´origen de la família Alfonso.

LES NOSTRES BOTIGUES I ELS NOSTRES PRODUCTES

Disposem de dues botigues, una ferreteria a Montblanc i una botiga d'electrodomèstics també a Montblanc, ambdues amb una àmplia varietat de productes de ferreteria (bricolatge, il·luminació, tall de fusta, drogueria, sanitaris, etc.), electrodomèstics i equips d’imatge i so, entre molts d’altres, per cobrir les necessitats dels nostres clients. Treballem amb marques en exclusiva i podem oferir aquesta àmplia varietat de productes gràcies a les grans superfícies d’exposició que tenen els nostres establiments: 1.500 m2 a la ferreteria i 500 m2 a la botiga d’electrodomèstics, on es poden veure els productes in -situ, comparar-los i prendre la millor decisió assessorats pel nostre equip de professionals.

EL NOSTRE SERVEI

Tenim el ferm propòsit d’oferir sempre el millor servei. És per això que dispensem un tracte honest, proper i de confiança als nostres clients, escoltant-los, atenent tots els seus dubtes i donant-los un assessorament que els permeti finalment adquirir el que més s’adeqüi a les seves necessitats. I estem al seu costat en tot allò que sabem que els resulta d’utilitat i comoditat:

SERVEI 24H


Sempre que sigui compatible amb les rutes establertes

SERVEI A DOMICILI


Inclou retirada dels electrodomèstics antics sense cap cost addicional

SERVEI TÈCNIC


Servei tècnic de reparació d’electrodomèstics i televisors

INTERESSOS


Finançament sense interessos en els nostres electrodomèstics.

EL NOSTRE EQUIP

Les persones que us atendran tant a la ferreteria com a la botiga d’electrodomèstics són professionals que porten molts anys treballant al sector i treballant amb nosaltres, i a banda de tenir coneixements tècnics també tenen vocació de servei, perquè els agrada ajudar i se senten a gust amb la feina que fan d’atenció als clients.

No ho dubtis i acosta't a les nostres botigues a Montblanc, estarem encantats d’atendre’t i assessorar-te de manera personalitzada.

ELS NOSTRES PILARS FONAMENTALS

Bon servei

Assessorament, tracte proper i de confiança i tot un conjunt de facilitats que oferim als nostres clients perquè tinguin la millor experiència de compra a les nostres botigues.

Gran espai d’exposició

Superfícies molt àmplies que ens permeten posar al teu abast un gran ventall de productes.

Ampli assortiment de producte

Disposem de multitud de referències i treballem amb les millors marques. Consulta-ho als catàlegs dels nostres proveïdors i contacta'ns per a qualsevol dubte.