Et podem ajudar?

Ferreteria Montblanc

ESPECIALITZATS EN FERRETERIA INDUSTRIAL

Estem especialitzats en la ferreteria industrial i a les nostres instal·lacions t’oferim un ampli catàleg que abasta des del sector industrial fins a la drogueria.

LA NOSTRA BOTIGA, ORGANITZADA PER SECCIONS I COLORS

Benvingut a la nostra botiga de ferreteria a Montblanc! En aquest ampli espai hi trobaràs tot el que necessites organitzat per seccions. Cada secció té assignat un color a les capçaleres que veuràs visualment molt ràpid quan entris a la botiga.

LES SECCIONS DE LA FERRETERIA

JARDINERIA

Disposem d’articles de jardineria per a particulars i professionals, com ara eines de conreu, generadors i altres eines de tall de fusta, com les motoserres o els tallabarders, així com les desbrossadores. També podràs comprar casetes fabricades amb resina, fusta o metall. Tot el que necessitis per mantenir en perfectes condicions les zones verdes.

BRICOLATGE, FUSTERIA I CONSTRUCCIÓ

Tenim equipament per al taller, escales bastides, prestatgeries, carros d’eines i organitzadors i caixes d’eines. A l’apartat de bricolatge pots trobar nombroses referències per a tot tipus de treballs, així com articles de decoració per a la teva llar.

EPIs (Equips de Protecció Individual)

Disposem d’una gran varietat d’articles de vestuari i equipament laboral, des de sabates de protecció per evitar lesions als peus, fins a cascs, màscares o ulleres de protecció. Comptem amb tot el material de seguretat que poden necessitar els diferents professionals de tots els sectors, des de la indumentària fins a nombrosos accessoris que són imprescindibles per desenvolupar la seva tasca.

MATERIAL ELÈCTRIC I IL·LUMINACIÓ

A la botiga podràs comprar articles relacionats amb l’electricitat i la il·luminació. Treballem amb bombetes de baix consum i LED, imprescindibles per reduir la factura de la llum i optimitzar l’energia. A més, oferim suports com ara llums d’escriptori i molts altres elements, com focus projectors led, enrotlla-cables amb protecció tèrmica, prolongadors, adaptadors, commutadors o polsadors.

FONTANERIA I CLIMATITZACIÓ

Comptem amb una zona dedicada a la fontaneria, on també hi trobaràs sanitaris i nombrosos recanvis. I si vols millorar la temperatura habitual del teu immoble només has de donar una ullada als nostres equips de climatització. Tenim generadors d’aire calent, splits, climatitzadors, radiadors d’oli, pèl·let, carbó vegetal, quebratxo i llenya.

PARAMENT DE LA LLAR I ELECTRODOMÈSTICS

A la secció de parament de la llar hi trobaràs petits i gran electrodomèstics dels millors fabricants i a molt bon preu. Hi pots comprar olles a pressió, bateries de cuina per peces, de màxima qualitat i aptes per a tot tipus de cuines; cassoles i paelles amb recobriment antiadherent Tefló profile, sistema d’estalvi energètic, apte per a tot tipus de cuines; també vaixelles, cristalleries,  coberteries o accessoris de cuina i de pic-nic.

PINTURA I DROGUERIA

Pintures d’interior, d’exterior i a la carta. De vegades és difícil trobar el color que busquem i d’aquesta manera es pot escollir el to exacte que no es troba als catàlegs habituals. També podràs comprar productes de drogueria tant per a la neteja industrial com de la llar. I fem duplicats de claus, tant les habituals com les de seguretat.

Trobes a faltar alguna cosa?

Segur que la podem trobar

Enviaments a tota la Conca de Barberà. Ports gratuïts per a comandes superiors a 50€, sempre que siguin compatibles amb les nostres rutes habituals.

ELS NOSTRES PILARS FONAMENTALS

Bon servei

Assessorament, tracte proper i de confiança i tot un conjunt de facilitats que oferim als nostres clients perquè tinguin la millor experiència de compra a les nostres botigues.

Gran espai d’exposició

Superfícies molt àmplies que ens permeten posar al teu abast un gran ventall de productes.

Ampli assortiment de producte

Disposem de multitud de referències i treballem amb les millors marques. Consulta-ho als catàlegs dels nostres proveïdors i contacta'ns per a qualsevol dubte.