Et podem ajudar?

Avís legal

  • El titular d'aquest lloc web és Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso S.L., amb N.I.F. B43592666, amb domicili en carrer Batlle Dionís Mestre, 7 - baix (nau 2-3), codi postal 43400 de Montblanc (Tarragona).
  • L'accés al site de Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso S.L. és gratuït. Tot el contingut és propietat intel·lectual de Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso S.L.. Qualsevol utilització dels mateixos contrària a les normes en matèria de propietat intel·lectual serà perseguida conformement a la legislació vigent.

ELS NOSTRES PILARS FONAMENTALS

Bon servei

Assessorament, tracte proper i de confiança i tot un conjunt de facilitats que oferim als nostres clients perquè tinguin la millor experiència de compra a les nostres botigues.

Gran espai d’exposició

Superfícies molt àmplies que ens permeten posar al teu abast un gran ventall de productes.

Ampli assortiment de producte

Disposem de multitud de referències i treballem amb les millors marques. Consulta-ho als catàlegs dels nostres proveïdors i contacta'ns per a qualsevol dubte.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per avaluar l'ús que es fa de la nostra pàgina Web i l'activitat general d'aquesta.
Si vostè continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació fent clic aquí