Et podem ajudar?

EPIs (Equips de Protecció Individual)

Els EPIs són equips de protecció individual que utilitzen els professionals per a l'exercici de la seva feina amb màxima seguretat. Els empleats de qualsevol empresa han de protegir-se de possibles riscos que puguin posar en perill la seva seguretat, la seva salut o la seva integritat física, i depenent de l'acompliment concret de funcions que realitzen, necessiten elements de protecció d'un o altre tipus.

A la nostra botiga de ferreteria disposem d'un ampli catàleg de material de seguretat. Tots els nostres articles compleixen amb la normativa vigent i són fabricats per marques de reconegut prestigi. Comptem amb tot el que poden necessitar els professionals dels diferents sectors, des de la indumentària fins a nombrosos accessoris que són imprescindibles per desenvolupar la seva tasca.

Entre tots els tipus d'equips de protecció individual que pots comprar trobaràs articles de protecció per a diferents activitats professionals: pintors, empreses químiques, empreses d’alimentació, tallers de manteniment i fàbriques.

Disposem d’elements de protecció muscular, màscares, pantalles facials, ulleres, cascs, guants de protecció de tot tipus, arnesos, calçat laboral per a la seguretat dels peus, pantalons multi-butxaques i impermeables, amb teixit anti-abrasiu i reflectant, granotes, impermeables i jaquetes (polars i d’alta visibilitat).

Entre las marques amb les què treballem habitualment hi trobaràs Cofra, Dunlop, Panter, Dewalt, Sparco, Vesin, Juba, Pegaso, Climax, Ponsa, Turbo i Bellota.

EPIs coronavirus

T'oferim els millors productes amb registre viricida, bactericida i fungicida amb alt nivell desinfectant contra el coronavirus. Certificats per a la desinfecció de superfícies, objectes, equips, materials i ambients.

Trobes a faltar alguna cosa?

Segur que la podem trobar

Enviaments a tota la Conca de Barberà. Ports gratuïts per a comandes superiors a 50€, sempre que siguin compatibles amb les nostres rutes habituals.

ELS NOSTRES PILARS FONAMENTALS

Bon servei

Assessorament, tracte proper i de confiança i tot un conjunt de facilitats que oferim als nostres clients perquè tinguin la millor experiència de compra a les nostres botigues.

Gran espai d’exposició

Superfícies molt àmplies que ens permeten posar al teu abast un gran ventall de productes.

Ampli assortiment de producte

Disposem de multitud de referències i treballem amb les millors marques. Consulta-ho als catàlegs dels nostres proveïdors i contacta'ns per a qualsevol dubte.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per avaluar l'ús que es fa de la nostra pàgina Web i l'activitat general d'aquesta.
Si vostè continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació fent clic aquí